Vertrek uit Willemstad (Nbr)

Maandag 9 juni is het dan zover, we vertrekken uit Willemstad (Nederland wel te verstaan). We drinken nog een kop koffie met Ton en Marjan van Caprice, waarvan we nog een korte introductie Middellandse Zee hebben gekregen naar Numansdorp.  We dragen de vlag willemstadstadsrechten aan ze over en steken over met gelukkig weinig wind, onze voorstag zit immers niet meer vast, en op golven en veel wind zitten we echt niet te wachten.

Dinsdag staan René en Wolter-Jan van Rexwinkel al voor ons klaar en worden de eerste stappen genomen. De boeg wordt nog verder kaal gemaakt en kan daarna weer opgebouwd worden, helaas regen in de middag waardoor we de eerste dag van opbouw kwijt zijn, het moet droog blijven. Duimen met z’n allen dus. Ondertussen wordt ook de reling gedeeltelijk verwijderd, we hebben straks een reling waar je op kunt zitten en aan kunt hangen, kortom het was nodig.reling

Afgelopen donderdag nog even een rondje in het Brabantse gemaakt, mijn kappertje (ik heb een pony gekregen van hem), lekker met mijn broer gaan lunchen en gezellig mijn oude collega’s gezien en gesproken van Match And More/Florens.

 

Nu ook nog de plugin proberen te instaleren waar we onze route kwijt kunnen en de contact gegevens, die stonden ook nog niet op de site.

 

Nog 9 dagen tot ……..

 

Een gedachte over “Vertrek uit Willemstad (Nbr)

  1. Janneke den Ouden

    Oewwww spannend! Nou veel plezier de laatste dagen met familie, vrienden en bekende! Vind jullie heel stoer ;-). Geniet en tot spreeks! x Janneke

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *