Valencia (2)

Valencia (2)
25 september tot 1 oktober
Vandaag vertrokken naar Italië, lekker een paar dagen met de CC dames culinair, cultureel en als “Vughtse vrouwen” natuurlijk shoppen. Italië is er uitermate geschikt voor.
14-10-05 politie 14-10-05 cockpit 14-10-05 helicopter 14-10-05 museum 1 14-10-05 anker

Ronald past op de boot en vermaakt zich prima in Valencia. Hij is naar het technisch museum en het museum voor de Americas Cup geweest. Er was een demonstratie van de politie, tja even kijken, zit natuurlijk een beetje in het bloed. De snelle boten van de waterpolitie mocht je ook zien, wat een cockpit, leuk. En elke dag lekker uit eten gegaan, een menu del dia, kun je echt niet in je eentje voor gaan koken. Beetje studeren en voor hij het wist kon hij weer met de metro naar het vliegveld om mij op te halen.
14-10-05 siena 2 14-10-05 siena 14-10-05 siena 1 14-10-05 venus 14-10-05 plafond 14-10-05 uitzicht 14-10-05 fietsen

Ik heb in Italië heerlijk gegeten, we hebben Siena te voet en Florence per fiets ontdekt, wat een cultuur hier. De bed and breakfast was wat Spartaans, hard bed en kleine douche, maar het ontbijt geweldig. De datum voor volgend jaar staat weer gepland. De dagen zijn voorbij gevlogen, heerlijk druk, maar ook wel vermoeiend.14-10-05 familie

De familie van Reenen zat ook in Italië, en de wereld is klein, op de luchthaven in Pisa kwam ik Karin, de zus van Saskia tegen.

14-10-05 thuis

Terug in Valencia hebben we een borrel gedronken met Yvonne en Paul van Sea Drive II. Zij hebben jaren in de Jachthaven De Batterij in Willemstad gelegen op ja,ja H8 tot begin 2011. We hadden buren kunnen zijn want wij hebben vanaf 2011 op H7 gelegen. Dus veel gemeenschappelijke bekenden. Ook met Sjaak en Annie die hier in Valencia aan dezelfde stijger liggen hebben we gezellig gekletst. Echte Brabanders, zij overwinteren hier. Ze zijn al 7 jaar lang aan het zwerven en vinden dat nog steeds top.

Vandaag, zondag de 5e, hebben we de plannen gemaakt om verder te gaan richting La Grande Motte. De wind blaast de goede kant op en onze eerste tussenstop zal wellicht Roses zijn. Zou ik vroeger niet gedacht hebben dat ik daar nog eens zou aanleggen. Ach, het kan ook nog Barcelona worden, maar de stad hebben we nu wel even gezien en bovendien is de lijst met klussen behoorlijk lang aan het worden, dus tijd om weer aan het “werk” te gaan.

Een gedachte over “Valencia (2)

  1. Hugo en Sas

    Hi Nicol,
    Toevallig dat jullie elkaar tegen kwamen in Pisa. Wij waren twee uur eerder vertrokken.
    Weer en eten waren uitstekend. Veel plezier met de tocht naar het noorden. groeten, Hugo, Sas en Kids.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *