Uitzwaaien

Het is zo ver, gisteren hebben we ons laatste uitzwaai dinertje gehad. Eerst een bezoekje aan onze boot de Fairy Queen die we natuurlijk gepoetst en opgeruimd hebben zodat iedereen nu echt kon zien wat ons toekomstige verblijf is geworden.

14-6 indruk  4Met 24 man tegelijk aan boord, het is geen probleem voor onze Fairy Queen, ze daalde nog geen millimeter. De komende dagen gaan we flink voorraad in slaan, blikken, pasta, koffie en thee en verse groenten en fruit. We hebben nog wat ruimte over om het weg te stoppen en in kilo’s zullen we niet boven de 24 man uitkomen.

14-6 bootje testen 2

Na de koffie, Ivar heeft een  cake gebakken die helemaal op is gegaan, hmm heerlijk en een apero zijn we naar Willemstad gereden om lekker bij Kees te gaan eten.

 

14-6 in de mast

14-6 indruk 614-6 indruk 2Het was super gezellig, de tijd is omgevlogen en na wat knuffels 14-6 indruk 5hebben we tot over een half jaar of langer geroepen.

14-6 message in

Als terecht komen op een onbewoond eiland hoeven  we ons geen zorgen te maken dat we niet gevonden. We kunnen een echte message in the bottle verzenden. Een tapeje leggen hebben we inmiddels ook geleerd, de stevige voor het zwaardere werk en de meer stretch voor de wat lichtere verstuikingen.

Een voorbeeld van hoe een echt brood eruit moet zien, ik zal nog goed mijn best moeten doen. Wellicht dat dit een klusje indruk 414-6 broodvoor Ronald wordt bij mij is het nog niet zo gelukt. Ik zal wel te nieuwsgierig zijn.

Vandaag weer op tijd op gestaan om nog wat klusjes van de lijst af te strepen want over 5 dagen vertrekken we.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *