Op schema?

Het internet lag gisteren eruit. We zijn zo gewend aan snel internet om even wat op te zoeken, te facetimen dat we het meteen missen. Dat zal wennen worden.

Het belangrijkste is echter dat het weer mee zit, het is droog en de temperatuur is perfect. Het herstellen van het boegbeslag gaat goed, we liggen nog steeds op schema om onze vertrek datum te halen.

herstel boegbeslag 1

boegbeslag 2We houden er nog swel rekening mee dat er nog iets tegen kan vallen maar zoals het er nu uit ziet gaan we het halen. Vandaag gaat de laatste laag epoxy op de punt, dan kan deze het hele weekend uitharden. Daarna wordt het boegbeslag aangepast aan de nieuwe boeg en kunnen we weer gaan opbouwen.

reling 1

 

Aan het eind van de dag zal dit plaatje veranderen, van geen reling in een stevige reling waar we van alles kunnen ophangen. De motor voor het bijbootje, ons tweede anker, de reddingsboei en natuurlijk Rita (onze joon).

Vanavond de eerste wedstrijd van Nederland, gaan we hier, in Numansdorp, in een kroeg kijken. We hebben geen tv en het internet is te onstabiel, bovendien is een voetbalwedstrijd op een groot scherm veel aantrekkelijker om te zien.

Nog 6 dagen ……

2 gedachten over “Op schema?

  1. Familie Stevens van " De Stemer"

    We hebben jullie zien uitvaren . Jammer dat we toen niet wisten dat jullie de grote trip gingen maken . We vernamen dit van een schipper aan onze steiger . We wensen jullie héél veel geluk en vooral vaarplezier en volgen jullie nu op de blog ! Groeten vanwege Luc en Suzanne van ” De Stemer ” de blauwe spitsgatkotter aan de overkant van waar jullie lagen .

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *