Nog even genieten

18 oktober tot 7 november
14-11-07 bezoekje op de bootDe laatste dagen voordat we naar Nederland gaan krijgen we nog bezoek van Marnix, Ageeth en de kids. Het is fantastisch weer, dus Ronald gaat met de bijboot en Tjeu het water op, daarna ook nog een keer met Ties en Tije. Lekker planeren en buiten de haven van de golfen af surfen.
14-10-07 nog even golfen in de korte broek

 

 

In Uzès gaan we nog een keertje lekker in de korte broek golfen, als we uit Nederland terugkomen zal de lange broek weer onze dagelijkse dracht worden.

We melden bij het havenkantoordat we naar Nederland gaan. We liggen nog steeds aan de aanlegsteiger, de haven hier is overvol. Er is echter een plekje voor ons per 1 november ergens in de haven. We zien het wel als we terugkomen, we maken ons niet druk, we liggen vastgeknoopt.
Als we in Nederland aankomen hebben we mazzel met het weer want de eerste dagen kunnen we langzaam wennen. Het eerste weekend november is het heerlijk zacht weer, in de loop van de week wordt het echter erg fris en komen de dikke truien wel van pas. Vooral vandaag 7 november vinden wij het erg koud.

Zaterdag 1 november is pa jarig en we gaan een workshop pizza bakken volgen, de pizza’s zijn heerlijk en Ties wint de wedstrijd, lekkerste pizza bakken. Hij mag de wedstrijd voor volgend jaar bedenken en zijn naam komt op de wisselbeker te staan. Zondag vieren we de verjaardag nog een keertje en gaan we met de hele familie, ooms en tantes er nu ook bij, bowlen. Ik heb de volgende dag wel een beetje spierpijn, teveel ballen in de goot gegooid 🙂 .
Naast het ophalen van spullen die we nodig hebben om de aanpassingen die we aan boord willen te kunnen maken gaan we langs bij ouders, broers, zussen en vrienden. We worden heerlijk verwend, eten en drinken natuurlijk te veel en kletsen lekker bij. We kunnen er weer tegen als we terug zijn. Regime is zeker nodig, ik ben wel 2 kilo aangekomen. Dus in het programma behalve de klussen staat nu ook flink sporten 😉 .

Zondag 8 november rijden we weer terug naar het zuiden en vanaf maandag is het werken geblazen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *