Nederland, Frankrijk, Curaçao 29-5 / 30-6

We zijn nu op 1 juli alweer een week terug op Curaçao. Druk aan het werk met onderhoud en vooral verbeteringen en nieuwe gadgets voor de boot. Ze is op 22 juni 40 jaar oud geworden en ze heeft wel wat cadeautjes verdiend. Vorige maand zijn we in Nederland en Frankrijk geweest om de verjaardag van mijn moeder te vieren, ze is 80 geworden. Zoals altijd moet er gestreden worden om de familie Bakermans cup, degene die wint gaat de verplichting aan de volgende strijd te organiseren. Dit keer was het een schilderwedstrijd en helaas 🙂 niet gewonnen, het onderwerp was vrij maar er waren toch opvallend veel schapen afgebeeld.

Overdag zijn we bezig met de voorbereidingen van het werk dat aan de Fairy Queen moet gebeuren en ’s-avonds is het een weerzien van familie en vrienden, zowel in Nederland als Frankrijk.

Een tocht langs een aantal havens in Nederland, Heusden, de beste taartjes ever gegeten, Zierikzee, natuurlijk de nieuwe haring, Middelharnis even langs bij Neutmast en Willemstad waar we zowel getrouwd en uitgezwaaid zijn, lekker eten bij ‘t Pumpke, kortom nostalgie.

In Frankrijk naar Saintes Maries de la Mer, shoppen in Nimes, wat olijfbomen snoeien, nog even een abrivado (paarden/stierenrace) meemaken en naar de markt in Uzes samen met Harold en Christel.

Het was weer een geweldig gezellige maar ook vermoeiende tijd met veel eten en drinken, we zijn er niet slanker op geworden 🙂 . Ook met de bagage ging het weer goed, wel niet alles kon mee, we hadden meer dan 100 kilo, maar we krijgen visite in september dus dan kunnen de overige 60 kilo plus wat er nog bij gaat komen meegenomen worden 🙂 .

2 gedachten over “Nederland, Frankrijk, Curaçao 29-5 / 30-6

 1. Ma

  Hallo sailers,
  Wat weer een geweldig verslag en vooral de foto’s zijn fantastisch en vertellen hun eigen verhaal. Gr.

  Reageren
  1. Anneke

   Ah ziet er allemaal super uit zo met familie en vrienden. Een zogezegd ren je rot tijd maar reuze gezellig. Wij nu aan de Cote d’Azur.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *