jarig

12 augustus
Weer wasdag….. en de boot poetsen.
We zien Albert van Scheerling in de haven aankomen en gaan even bij hem op bezoek om al zijn verhalen te horen. Even contact met Wanneke, wordt vandaag 50 jaar, ja ja 2 dagjes jonger dan ik ben, welkom bij de club.
Morgen gaan we weer verder, richting Gibraltar.

11 augustus
12-08 cadiz 4 12-08 cadiz 3 12-08 cadiz 2 12-08 cadiz 1We nemen de ferry naar Cadiz. Wat een heerlijke stad, ondanks dat het maandag is bruist het. Winkels zijn niet te tellen en aan restaurantjes ook geen gebrek. We beklimmen de hoogste toren in Cadiz waar je met een camera Oscura in een donkere kamer 360 graden van Cadiz live kunt bekijken. Heel bijzonder. We kopen meteen een datakaart en hebben even contact met onze ouders. Een beetje verlenging van mijn verjaardag. De appjes en mailtjes kan ik nu ook lezen en beantwoorden, geweldig, voel me nog een dagje extra jarig zo.

10 augustus
12-08 jarig 1 12-08 taart Het is zover. Als ik wakker wordt ben ik 50 jaar jong. Gelukkig geen Sarah op de boeg maar intiem vlaggetjes binnen de boot. Ontbijtje verzorgt, taartje bij de koffie, belletje van de broers en lekker lunchen op z’n Spaans. De champagne staat koud maar het is te warm, we laten hem even voor wat het is. Dat gaat teveel van het goede worden.
Na de lunch laten we het bijbootje in het water en tuffen richting het strand, ankertje uit en lekker dobberen.
Een topdag. En volgens mij valt 50 wel mee… toch????

12-08 lunch 3 12-08 lunch 2 12-08 lunch 1 12-08 dobberen

9 augustus
12-8 facetime deurne 12-8 facetime frankrijkNa vertrek nog even, terwijl we aan het zeilen zijn, gefacetimed met de ouders. De Portugese datakaart was nog niet op.
De maan schijnt, we zien weinig andere schepen, kortom een saaie nacht.
Om 14.00 uur leggen we aan in Rota, ontzettend leuk plaatsje. De toeristen die er zijn, zijn voornamelijk Spanjaarden. Aan het eind van de dag gaan we het stadje even in, kijken of we onze data kaart kunnen opwaarderen maar alles is al dicht. Maandag om 10.00 uur zijn ze er weer voor ons.
Op mijn verjaardag dus geen Facetime, wordt dus een dagje later.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *