een auto

9 september

14-09-10 nu al 29 grOok het huishouden hoort er weer bij. In zo’n kleine ruimte ziet het er wel wat erger uit als je wat laat slingeren maar het is ook zo weer opgeruimd. Je hebt gelukkig ook niet zoveel spullen, en nog steeds geen nieuwe bikini, dus veel laten slingeren kan ook weer niet. Op tijd beginnen want het is nu al, om negen uur in de ochtend 29 graden binnen. De hoekjes met onze 12 volt stofzuiger en de rest dweilen en de boot is weer opgeruimd en fris. Ook de buitenkant spoelen we af, er komt toch veel stof en zout op de boot ook al zijn we niet aan het varen. We controleren of alles nog gangbaar is en dat valt toch tegen. Zout gaat overal tussen zitten en voor je het weet zit alles vast. Vooral de spiboom, dit is een paal bij ons van ongeveer 4 meter, waar je je voorzeil mee kunt uitzetten, zit muurvast. WD40 doet gelukkig wonderen. Voordat we vertrekken nog even extra controleren.

 

8 september

Het is nog donker. We hebben om half elf een starttijd om te gaan golfen en gaan dus met de bus, tja de auto hebben we laten staan. De bus gaat om half negen richting golfbaan maar we weten niet waar hij stopt en of we nog moeten lopen. We hebben geen spullen, scheelt weer schouwen en we hebben onze hardloopschoenen  14-09-10 golf 214-09-10 golf 314-09-10 golf 1meegenomen om 18 holes te lopen. Handschoentje en ballen moeten we nog kopen, ik ben benieuwd of we het nog een beetje kunnen. 14-09-10 met de bus terugWow, de bus stopt voor de golfbaan, dat is luxe. Nog tijd om in te slaan en de clubs die we krijgen zijn fantastisch. Een nieuwe set Ping G20, dat gaat goed komen.  Het is een lange baan, zeker vanaf de gele tees en ik speel zowaar beneden mijn handicap. Ronald blijft iets achter maar zijn putten zijn sinds lange tijd niet zo goed geweest. Dat belooft wat voor de komende winter.

 

7 september

We hebben een auto gehuurd, dus op tijd op om hem op het vliegveld op te halen. Met de bus naar het station, daar missen we net de aansluiting om meteen door te gaan. 70 minuten wachten, gelukkig hebben we tijd genoeg. 14-09-10 stationAls we bij de balie aankomen krijgen we een heel verhaal over extra verzekering op de auto. Dat als we dat niet doen dat het ons wel tienduizend euro kan kosten en 14-09-10 wachtendat we niet moeten denken dat we zo goedkoop een auto kunnen huren met een basisverzekering. Euh, we hebben CDW dekking staat in onze papieren. Nee, dat is niet waar. Een krasje, en dat zal er zeker op komen, gaat ons zo’n driehonderd euro kosten. Ja hoor, dan houden ze die auto maar. We gaan wel weer met de bus terug. Net te laat, 70 minuten wachten. Hebben we mooi de tijd om een klacht in te dienen en ons geld terug te vragen.

Het is zondag, de winkels zijn dicht, dus rechtstreeks naar Aguadulce om onszelf te trakteren op lunch. Hoe krijgen we (Ronald???) het zo gepland.

 

6 september

De Spanjaarden hier in de haven vertrekken elke ochtend, met motorboot of zeilboot, om het water op te gaan. Om twee uur komen ze weer terug, om te eten natuurlijk en om een uur of vijf zie je ze allemaal weer uitvaren. Wij gaan vanmiddag met het bijbootje en een luchtbed ook het water op. Bootje van boord, motor erop en op een gegeven moment het anker uit. Lekker dobberen, zwemmen en een beetje de teint onderhouden.

 

5 september

Het ticket naar Italië is geboekt. Donderdag 25 september vlieg ik vanaf Valencia naar Pisa om met mijn kookclub weer heerlijk 5 dagen te vertoeven in de buurt van Sienna. We moeten dus uiterlijk woensdag de 24ste in Valencia zijn. Er ligt een nieuwe jachthaven tegen het centrum aan dus dat is super. We hebben nog tijd genoeg dus blijven we lekker hier liggen.

 

 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “een auto

 1. Riny Bakermans

  Hallo daar,
  Geen auto, voor jullie geen probleem lees ik. Back to……?
  Leuk om jullie belevenissen in het verslag te lezen. Even anders dan Skype.
  Zondag terug naar Frankrijk. Weer wat km’s dichterbij Sy fairy Queen.
  Liefs en groeten.
  Pa, Ma, en Beau, die een schaaltje chocolaatjes opgegeten heeft. Hopelijk
  zonder gevolgen.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *