de tijd gaat snel

14-12-2 topweer in grande motte10 – 30 november
We zijn weer aangekomen in Frankrijk. Het weer blijft heerlijk, ontbijten kan niet meer buiten maar lunch en een borrel nog wel. De temperaturen zijn zo goed dat de lange broek weer uitkan en de korte nog even aan.We zijn weer aangekomen in Frankrijk. Ome Marius, tante Joke en tante Dimpf komen nog even kijken naar onze Fairy Queen. Toch wel groter dan een camper hè? Ze komen elk jaar naar pa en ma om olijven te plukken maar dit jaar viel er niets te plukken, geen olie, quelle catastrophe.
Qua van klussen hebben we een lijst gemaakt. De uitbreiding van de accubank en het installeren van de nieuwe boiler staan op nummer 1. De boiler wordt bezorgd bij pa en ma in Frankrijk maar dat blijkt toch wat lastig. De bezorgers van GSL kunnen het huis maar niet vinden, ze zijn in de juiste straat gesignaleerd. In deze straat staan 2 huizen maar toch kunnen ze het juiste huis niet vinden om de boiler te leveren. Wij gaan op zoek naar het depot waar de boiler zou kunnen 14-12-2 beverszijn, maar ook daar kunnen ze hem niet vinden. Dus maar weer bellen en mailen en het wordt opnieuw geprobeerd, niet gelukt. Maar dat drie maal scheepsrecht is blijkt wel weer want de derde keer wordt er door de chauffeur van GSL gebeld en rijden we snel naar het centrum van St. Bonnet om onze boiler overhandigd te krijgen. Poeh, poeh, we kunnen verder. Ondertussen laten we ons natuurlijk wel door pa en ma verwennen. Ook een beetje oefenen met golf, de bevers komen kijken. Wachten is zo erg nog niet.
14-12-2 klussenOndertussen hebben we nog het mahonie gelakt, de SSB installatie is binnen ook al gemonteerd en aangesloten. De foto’s zijn helaas allemaal mislukt, of zouden die niet blijven plakken ha, ha. Buiten moeten we nu aan de gang er moeten flink wat kitnaden worden gerepareerd, helaas werkt het weer niet mee. Het is gaan regenen en stormen. Wij liggen heerlijk te slapen in ons bedje en dan komt er een emmer water over ons heen. Het gootje boven het bed is niet bestand tegen zoveel regen en loopt over en niet zo’n beetje ook. Ik ben kletsnat en we proberen verder te slapen met z’n tweeën op 1 matrasje. Morgen zien we wel verder. Het weer werkt echter niet mee. We krijgen de boel wel droog want de temperaturen zijn nog prima, de wind komt uit het 14-12-2 wind 2 14-12-2 wind 4 14-12-2 wind 3 14-12-2 wind 1zuiden met nog steeds heel veel regen. Volgende week wordt het beter, de regen zijn we inmiddels wel beu.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *