De Maidentrip

is het nog leuk??

is het nog leuk??

We hebben wel het weekje uitgezocht om de boot te testen. Vanwege het weer is de oversteek naar Engeland niet mogelijk en blijven we in Nederland. Naar het noorden, via de Noordzee en het Noordzeekanaal naar het IJsselmeer en weer terug. En ja Sas, foto’s maken, het moet nog in ons systeem komen, zeker als het nat is en hard waait 😉

Windkracht van 5 tot zelfs een kleine 7 hebben we over ons heen gehad, veel zout water en ook veel regen. Kortom een goede test voor ons beiden en de Fairy Queen. Op de kotterfok en het grootzeil met 1 rif deed ze het prima.

Simon Wijsenbeek, http://www.simonsailing.nl/ vaart met ons mee naar La Corûna en is deze week van de partij geweest om Fairy Queen en haar bemanning te leren kennen. Het was zeer leerzaam en gezellig.

Tot ons vertrek hoeven we ons niet te vervelen, we hebben weer een lijstje en willen natuurlijk nog wat mijlen gaan maken.

2 gedachten over “De Maidentrip

 1. Joep

  Beste Ronald en Nicol,

  De weergoden gooien nu al roet in het eten? Haha. Maar goed opgelost want het IJsselmeer wordt vaak in dezelfde adem met de Golf van Biskaje genoemd 🙂 En een slechte generale betekent natuurlijk wel een goede premiere. Succes met de voorbereidingen voor de volgende trip!

  Vriendelijke groeten,

  Joep van Dulmen
  Henkelman

  Reageren
  1. Nicol Bericht auteur

   Hoi Joep,
   Tja, een was een echte test met een paar verrassingen voor ons en de boot… Het meeste is opgelost en de dagen tot vertrek tellen nu wel erg hard af. nog een paar weken en dan hoop ik echt een tijdje het met de korte broek te kunnen doen.
   Groetjes en tot mails!
   Ronald en Nicol

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *