Curacao, tijd om te gaan

Een korte update want morgen gaan we Curacao verlaten, we hebben hard gewerkt en nu is het mooi geweest. Een boot is nooit klaar daar zijn we wel achter gekomen en je moet onderweg toch een klusje houden want anders zouden we ons eens gaan vervelen ?.

Het dek is dicht en na heel veel regenbuien de laatste weken is gebleken dat we “droog” zijn, niet te hard roepen natuurlijk want …… Ook een nieuwe dinghyhoes is klaar, nu met het juiste stof dus kunnen we er weer een aantal jaartjes tegen en in de kleur van de boot. Kilo’s aan loze kabels weggehaald, nieuwe anti-fouling, ankerlier kunnen we nu ook elektrisch laten zakken en heel veel teak reparaties, de tweede koelkast is in aanbouw (isolatieplaat kwam pas in september aan nadat we deze in maart al besteld hadden) maar tussen door ook even een vakantie gehad met Ronalds moeder, zijn zus, zwager en nichtje. We hebben een geweldige tijd gehad en eindelijk ook iets van Curacao gezien.

Na flink wat inkopen gedaan te hebben, hier hebben we een auto, met een nieuwe boodschappentas gemaakt door Gayle van Wild Bird gaan we samen met Wild Bird en Franszeska eerst naar Los Roque en daarna, helaas maar een nachtje, door naar Martinique. Vorig jaar hebben we een weer window gemist en kwamen we uit in Jamaica, ook niet slecht, maar dat gaat ons niet nog een keer overkomen.

Kortom, Fairy Queen is er klaar voor en haar bemanning ook. We gaan zeilen !!!!!!!!

4 gedachten over “Curacao, tijd om te gaan

  1. Cor en Riny

    Leuke foto’s !
    Wij wensen de Fairy Queen een behouden vaart en een mooi zeilseizoen !

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *