Crew

Ronald, 6 mei 1968, HTS werktuigbouw

foto (2)
Ik heb in het verleden grote delen van de wereld gezien rondreizend over het land. Met mijn maatje Nicol wil ik nu de oceanen gaan verkennen. Zeilen gaan we onderweg wel verder onder de knie krijgen, beginnend in de Middellandse Zee. 

Ronald de klusserEnkele karakter eigenschappen van Ronald die jullie wellicht zullen herkennen, of juist helemaal niet maar Ronald is natuurlijk intelligent, flexibel en inventief. Hij is ook nieuwsgierig, geeft met moeite de leiding af en er zijn maar weinig problemen die hij uiteindelijk niet onder de knie krijgt. Hij is evenwichtig, niet snel boos en geeft zijn schatje alle aandacht en liefde. En kan heel goed klussenglimlach.

Mijn ideale partner om mee de wereld rond te gaan.

Nicol, 10 augustus 1964, HEAO EJ

Nicol achter roerIk heb de laatste jaren via de golfbanen de wereld gezien. Met mijn maatje Ronald wil ik de golven op het water mee gaan maken. Ook voor mij geldt dat het zeilen weer ingebed moet worden.

Enkele karakter eigenschappen van Nicol wel of niet herkenbaar maar Nicol beschikt over veel wilskracht.

de kok

Als ze eenmaal een besluit genomen heeft, dan is ze hier niet gemakkelijk van af te brengen: ze zal blijven proberen haar doel te bereiken. Mijn maatje is gevoelig, heeft een klein hartje en is trots. Ook is ze slim, wispelturig en impulsief, kortom mijn ideale partner om al onze dromen waar te maken. Bovendien is ze een geweldige kok knipoog.

 

syfq 085

Miep, Rhodesian Ridgeback, 24 maart 2004

Ik ben de opstapper op korte tochtjes. Mijn karakter eigenschappen zullen jullie niet vreemd in de oren klinken. Ik ben bijzonder intelligent, sensitief, atletisch en onafhankelijk. Aan water heb ik een hekel en ik ben bijzonder blij dat ik in Frankrijk mag gaan logeren waar het lekker warm is en de zon altijd schijnt, hebben ze me tenminste beloofd sun .

2 gedachten over “Crew

 1. Wiel Wijers

  He Roland
  Alles goed daar , zo te zien wel he ,maak er maar een mooie reis van wij werken wel (Kersten Europe).
  Ik zal de site weleens ff goed bij houden .
  De groeten Wiel.

  Reageren
  1. Nicol

   Hoi Wiel,
   Leuk om weer wat van je te horen!
   Werk je nog steeds bij Kersten? Ik dacht dat je ondertussen wel een keer de staatsloterij gewonnen had!
   Groetjes, ook aan de harde kern.
   Ronald

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *